Välkommen till öppet hus för dig som är intresserad av allmän information om skolan.

Istället för att bjuda in er till vår skola som vi brukar sker höstens öppna hus digitalt. Men vi ska se till att du får svar på dina frågor samt får den informationen du behöver inför ditt gymnasieval. Här kommer du få en inblick i hur det är att vara elev på Stockholms idrottsgymnasium. Du kan bland annat se intervjuer med elever och lärare från våra olika utbildningar samt lära dig mer om hur vi kombinerar studier med idrott på skolan.

Tisdag 8 december kl18-20 kommer du även få möjlighet att träffa vår rektor samt chatta med lärare, tränare och elever från varje utbildning i ett digitalt möte. Ingen föranmälan behövs och länkarna till mötena publiceras här 8 december.