Välkommen på öppet hus!

Öppet hus är ett utmärkt tillfälle att ta reda på om du kommer trivas på skolan. Därför bjuder vi in dig till en dag där du får möjlighet att träffa vår rektor, lärare, tränare och elever som kan ge dig informationen du behöver inför ditt gymnasieval. Upptäck våra lokaler, lär dig mer om programmen på skolan och ta reda på hur det är att vara elev på Stockholms Idrottsgymnasium.

För att kunna reglera antalet besökare under dagen kommer du ha möjlighet att boka in dig för en tid att besöka vår skola. Bokningen sker online och blir tillgänglig från måndag 2 november, klockan 12:00. Det kommer finnas ett begränsat antal platser vid varje tillfälle.

Vi följer utvecklingen av hälsomyndighetens rekommendationer och reserverar oss för förändringar i programmet. Vi säkerställer möjlighet att hålla avstånd mellan alla sällskap och ber er visa hänsyn till andra besökare.

Lördag 14 november – För dig som är intresserad av NIU-utbildning

Pass 1 – 9:00

Pass 2 – 10:00

Pass 3 – 11:00

Pass 4 – 12:00

Pass 5 – 13:00

Pass 6 – 14:00

Pass 7 – 15:00

Lördag 5 december – För dig som är intresserad av allmän information om skolan och våra program

Pass 1 – 9:00

Pass 2 – 10:00

Pass 3 – 11:00

Pass 4 – 12:00

Pass 5 – 13:00

Pass 6 – 14:00

Pass 7 – 15:00

Digitala öppet hus

Vi vill såklart att även du som inte har möjlighet att delta på plats ska få tillgång till den information just du behöver inför ditt gymnasieval. Därför kommer det finnas material på vår hemsida som gör det möjligt för dig att lära dig mer om våra program, våra idrottsutbildningar och uppleva skolans lokaler – allt från ditt eget hem! Materialet blir tillgängligt under november.