• Träffa elever, lärare och övrig personal och kika runt i våra lokaler. Vår rektor Verner håller även i två presentationer under kvällen och berättar mer om skolan, en vid 17.45 och en vid 18.45. Presentationerna hålls i Alba Nova som ligger en kort promenad från skolbyggnaden. Välkommen!
 • Vi bjuder in till Öppet hus vid tre tillfällen inför gymnasievalet. Träffa elever, lärare och tränare och kika runt i våra lokaler. Vår rektor Verner håller även i två presentationer under kvällen och berättar mer om skolan, en vid 17.45 och en vid 18.45. Presentationerna hålls i Alba Nova som ligger en kort promenad från skolbyggnaden. Välkommen!
 • Anmälan är öppen fram till 1 december för dig som vill ansöka till någon av våra NIU-idrotter, du hittar dem här på hemsidan under NIU
 • Vi bjuder in till Öppet hus vid tre tillfällen inför gymnasievalet. Träffa elever, lärare och tränare och kika runt i våra lokaler. Vår rektor Verner håller även i två presentationer under kvällen och berättar mer om skolan, en vid 17.45 och en vid 18.45. Välkommen! Öppet hus: NIU - 25 oktober kl. 17.30-19.30 Öppet hus: Allmänt - 7 december kl. 17.30-19.30 Öppet hus: Allmänt - 25 januari kl. 17.30-19.30
 • Alla ni som är intresserade av att kombinera alpint och gymnasiestudier är välkomna på informationsmöte på Stockholms Idrottsgymnasium. Tränare och representanter från Alpint samt personal från skolan finns på plats och berättar om utbildningen. 26/9 kl.17.00 på Roslagstullsbacken 35 Du som inte har möjlighet att delta på plats kan följa mötet via denna länk: https://www.twitch.tv/cedergrenskalive
 • Nu har våra elever och personal ett välförtjänt sommarlov. 19 augusti kl.09.00 hälsar vi våra nya elever i åk 1 varmt välkomna till oss. 22 augusti kl. 09.00 börjar åk 2 och 3 skolan. Från 15 augusti finns vi i personalen på plats igen. Glad sommar önskar vi på Stockholms Idrottsgymnasium!    
 • Studentexamen den 8 juni 2022 Efter flera år med pandemi kan vi nu äntligen ha en riktig studentexamen på skolan och det ska vi såklart fira med pompa och ståt. Vi välkomnar elever, föräldrar, nära och kära varmt välkomna till skolan den 8 juni på Roslagstullsbacken 35. Nedan ser ni dagens program och några saker att tänka på.   Program 09:00 Studenterna samlas på skolan. 09:00-10:30 Samling med mentor, fotografering och betygsutdelning. 10:45-11:15 Sista skolavslutningen med sommarvisor, rektors tal och stipendier. 11:30-12:30 Studentlunch på restaurang Fågelängen. 12:40-13:00 Rektor och elever från skolan välkomnar studenternas anhöriga till skolans baksida. 13:00-13:20 Studenterna springer ut! Att tänka på
  • Det  finns få parkeringsplatser i området så åk helst kommunalt och var ute i god tid. 
  • Vi undanber oss konfetti då det skräpar ned naturen, skadar miljön och är svårt att städa upp.
  • Skolan är även denna dag en arbetsplats, vilket betyder att alkohol inte är tillåtet. Berusade elever kommer inte få delta i skolans festligheter. 
  • Skolan stänger tidigt denna dag så studenter kan inte förvara kläder i lokalerna eller räkna med att komma in efter avslutad flakåkning. 
  Avslutningsvis vill vi på Stockholms idrottsgymnasium tacka våra fantastiska elever för tre fina år och önska er all lycka och välgång i framtiden! Verner Gerholm Rektor
  • Linnea Stensils svarade för en strålande insats i tävlingarna i kanot och tog hem 5:e platsen både i K1 200m och 500m.
  • Rebecca Peterson var Sveriges enda representant i tennisen. Där vann hon första omgången mot Mayar Sherif från Egypten, men blev sen tyvärr utslagen av kazakiskan Jelena Rybakina som är rankad 20 i världen. Men vi kommer sannerligen få se nya grymma presentationer från Rebecca, direkt efter OS åkte hon vidare till nästa tävling i USA.
  • Emelie Fast stod för en riktig skräll i EM i Budapest tidigare i våras och sänkte då sitt personbästa på 100 m bröstsim med över 2 sekunder, och säkrade därmed en plats i OS. Där räckte tyvärr inte tiden 1.07,98 och hon tog sig inte vidare från kvalet.
  • David Rumbutis missade dessvärre finalen efter ett olyckligt fall och slutade på 38:e plats.